6866

NE OBLIVISCARIS

Chez les Éternels :

Chroniques 4
Moyenne notes 16
Live-Reports 4
Interviews 0
Dossiers 2




Discographie :


5274 Portal of I
(2012)
16/20
6866 Citadel
(2014)
17/20
17860 Urn
(2017)
17/20
19234 Exul
(2023)
16/20

Live-Reports :


Cabaret Sauvage (28 octobre 2015)
Paris - Le Divan Du Monde (04 novembre 2016)
Paris - La Machine (05 novembre 2018)
Le Petit Bain (21 mai 2023)

Dossiers :


Eternotop 2017
Le meilleur de les années 2010





©Les Eternels / Totoro mange des enfants corporation - 2012 - Tous droits réservés
Latex Dresses for Prom,Latex catsuits in the goth subculture latex clothes The potential dangers of overheating and dehydration while wearing latex catsuits,The ethics of wearing and producing latex clothing sexy latex clothing
Trefoil polaroid droit 3 polaroid milieu 3 polaroid gauche 3