2860

STRATOVARIUS

Chez les Éternels :

Chroniques 11
Moyenne notes 14
Live-Reports 6
Interviews 1
Dossiers 2




Discographie :


2858 Fourth Dimension
(1995)
13/20
2859 Episode
(1995)
16.5/20
2860 Visions
(1997)
18/20
2861 Visions Of Europe (live)
(1998)
14/20
521 Destiny
(1998)
15/20
3913 Infinite
(2000)
15/20
2862 Infinite
(2000)
9/20
3488 Polaris
(2009)
13.5/20
4410 Elysium
(2011)
15.5/20
5827 Nemesis
(2013)
16/20
19058 Survive
(2022)
14/20

Live-Reports :


Paris - Zénith (19 avril 2003)
Paris - Elysée Montmartre (13 novembre 2005)
Wacken (31 octobre 2007)
Hellfest (21 juin 2009)
Paris - La Cigale (31 mars 2013)
Paris - Trabendo (01 novembre 2015)

Interviews :


Jens Johansson (clavier) (12 janvier 2011)


Dossiers :


Eternotop 2013
Top 2022 - le débat final (pour le moment)





©Les Eternels / Totoro mange des enfants corporation - 2012 - Tous droits réservés
Latex Dresses for Prom,Latex catsuits in the goth subculture latex clothes The potential dangers of overheating and dehydration while wearing latex catsuits,The ethics of wearing and producing latex clothing sexy latex clothing
Trefoil polaroid droit 6 polaroid milieu 6 polaroid gauche 6