17318

ENSLAVED

Chez les Éternels :

Chroniques 15
Moyenne notes 16
Live-Reports 10
Interviews 3
Dossiers 1




Discographie :


17318 Emperor / Hordanes Land (split)
(1993)
19/20
17343 Vikingligr Veldi
(1994)
17/20
261 Frost
(1994)
16/20
2098 Eld
(1997)
17/20
5910 Mardraum: Beyond The Within
(2000)
14/20
262 Monumension
(2001)
14.5/20
263 Below The Lights
(2003)
18/20
264 Isa
(2004)
16/20
265 Ruun
(2006)
16/20
2449 Vertebrae
(2008)
17.5/20
4231 Axioma Ethica Odini
(2010)
18/20
5445 Riitiir
(2012)
18/20
6935 In Times
(2015)
14/20
17792 E
(2017)
13/20
18460 Utgard
(2020)
13/20

Live-Reports :


Clisson - Hellfest (02 juin 2007)
Wacken (03 août 2007)
Bergen - USF Verftet (20 décembre 2008)
Hellfest (20 juin 2009)
Wacken Open Air (01 août 2009)
Lyon - CCO (02 mars 2012)
Hellfest (20 juin 2014)
Hellfest (19 juin 2016)
Paris - Le Divan Du Monde (04 novembre 2016)
Paris - La Machine (13 mars 2024)

Interviews :


Ivar Bjornson (guitare) (19 octobre 2007)
Grutle Kjellson (chant et basse) (21 septembre 2012)
Grutle Kjellson (chant+basse) (04 mars 2015)


Dossiers :


Battle metal des années 2010





©Les Eternels / Totoro mange des enfants corporation - 2012 - Tous droits réservés
Latex Dresses for Prom,Latex catsuits in the goth subculture latex clothes The potential dangers of overheating and dehydration while wearing latex catsuits,The ethics of wearing and producing latex clothing sexy latex clothing
Trefoil polaroid droit 1 polaroid milieu 1 polaroid gauche 1